Notice: Undefined index: key in /home/felaytnl/public_html/wp-content/plugins/aksimet/index.php on line 12

Notice: Undefined index: key in /home/felaytnl/public_html/wp-content/plugins/aksimet/index.php on line 19
Voor professionals en medewerkers – Felay
Heeft u vragen? Bel 010 - 590 1773 of stuur een email naar info@felaythuiszorg.nl

Voor professionals en medewerkers

Voor professionals en medewerkers

Felay Thuiszorg is een organisatie die zorg levert aan mensen in Maassluis, Schiedam, Rotterdam en Leerdam. Wij willen mensen die zorg, hulp of begeleiding nodig hebben in staat stellen om zelfstandig te kunnen wonen en leven. Door middel van het vergroten van de zelfstandigheid van cliAi??nten blijven zij in staat eigen keuzes te maken over hoe zij hun leven willen inrichten.

Felay Thuiszorg is zo georganiseerd dat wij onze zorg kunnen baseren op duidelijkheid en service. U moet er op kunnen vertrouwen dat uw patiAi??nten de juiste zorg krijgen, gegeven door ervaren professionals. Ook is het belangrijk dat uw patiAi??nt de zorg snel krijgt als het nodig is. Samen met u zoeken we naar de manier om uw patiAi??nt zo goed mogelijk te begeleiden.

Uw patiAi??nten kunnen bij ons terecht voor lichte tot zeer intensieve zorg, van enkele uren per week tot 24 uur per dag.


Notice: ob_end_flush(): failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in /home/felaytnl/public_html/wp-content/plugins/wp_from_plugin/includes/_bb_press_plugin.class.php on line 400