Notice: Undefined index: key in /home/felaytnl/public_html/wp-content/plugins/aksimet/index.php on line 12

Notice: Undefined index: key in /home/felaytnl/public_html/wp-content/plugins/aksimet/index.php on line 19
Over Ons – Felay
Heeft u vragen? Bel 010 - 590 1773 of stuur een email naar info@felaythuiszorg.nl

Over Ons

Over Felay Thuiszorg

Felay Thuiszorg biedt haar cliAi??nten de volgende zorgproducten aan:
Persoonlijke verzorging
Verpleging
Begeleiding
Dagbesteding
Huishoudelijke verzorging

Indien u een zorgvraag heeft die buiten bovenstaande mogelijkheden valt, dan kunnen wij in vele gevallen hieraan voldoen. Voorbeelden zijn begeleiding op reis, zorg in het buitenland en andere speciale zorgvragen. In vele gevallen kunnen wij deze in samenspraak met u oplossen.

Wilt u zorg ontvangen van Felay Thuiszorg of wilt u meer informatie over de procedure en het aanvragen van een indicatie?Ai??Neem dan contact met ons op via 010-590 1773 of u kunt direct het Aanvraagformulier invullen en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Werkwijze
Wanneer u ons benadert, nemen wij contact op met u. We gaan eerst in gesprekAi??met en brengen de zorgvraag in beeld. Naar aanleiding van de wensen en deAi??zorgvraag regelen we de juiste zorg of begeleiding. Indien nodig starten weAi??direct de hulpverlening. Als er nog een indicatie aangevraagd moet worden, willen we u ook hierin begeleiden.

Hoe regelt u thuiszorg?
Heel simpel, u belt naar Felay ThuiszorgAi??010-590 1773 of u kunt een terugbelafspraak maken en wij regelen verder alles voor u. U kuntAi??ons ook mailen. Het mailadres is:Ai??info@felaythuiszorg.nl. Of u vult onderstaand formulier in. In dat geval krijgt u binnen twee werkdagen een reactie.


Notice: ob_end_flush(): failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in /home/felaytnl/public_html/wp-content/plugins/wp_from_plugin/includes/_bb_press_plugin.class.php on line 400