Over Felay Thuiszorg

Om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen is soms extra hulp en ondersteuning nodig. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn. Wij bieden u graag zorg op maat aan!

Uw specialisten

Welkom bij Felay Thuiszorg

Felay Thuiszorg streeft er naar om de beste zorgverlening te bieden aan burgers in de regio Maassluis, Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen en omgeving. Wij zorgen dat cliënten met verschillende achtergronden zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen door uitstekende dienstverlening en zorg. De zorgvraag van de cliënt staat bij ons centraal. Wij vullen die zorgvraag zodanig in dat de cliënt zoveel mogelijk zijn eigen leven kan leiden.

Wij bieden zorg aan huis in de regio Maasluis omgeving. Bent u hulpbehoevend (lichamelijk, verstandelijk of psychisch) of bent u ouder, verzorger of familielid van iemand die deze zorg nodig heeft? Wij adviseren u graag vrijblijvend over uw zorgvraag tijdens een persoonlijk gesprek. Felay Thuiszorg biedt haar cliënten de volgende zorg diensten aan: Persoonlijke verzorging, Verpleging, Begeleiding, Dagbesteding, Huishoudelijke verzorging, overbruggingszorg en  24 uurs zorg.

Indien u een zorgvraag heeft die buiten bovenstaande mogelijkheden valt, dan kunnen wij in vele gevallen hieraan voldoen. Voorbeelden zijn begeleiding op reis, zorg in het buitenland en andere speciale zorgvragen. In vele gevallen kunnen wij deze in samenspraak met u oplossen.

Wij onderscheiden ons door een innovatief zorgaanbod dat aansluit bij de diversiteit in behoeften van haar cliëntenbestand. Cliënten die zorg afnemen bij Felay Thuiszorg bepalen zelf welke zorg zij nodig hebben. Daarin zijn zij volkomen vrij en onafhankelijk.  Het zorgaanbod, de zorgverlening en de benadering van de hulp vragende zal zowel aan het lichamelijk, het geestelijk als het sociaal functioneren van de cliënt recht doen. Er is aandacht voor de omgeving van mantelzorg en andere hulpverleners.

0% Kwaliteit
0 Diensten
0 Actief sinds
0 Ervaring
0 Blije gezichten

Professioneel en vakkundig

Wij geven om uw zorg!

persoonlijke-verzorging-maassluis

Uw zorgvraag staat bij ons centraal

Felay Thuiszorg wil ervoor zorgen dat cliënten met verschillende achtergronden zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen door uitstekende dienstverlening en zorg. De zorgvraag van de cliënt staat daarom bij ons centraal. Wij vullen die zorgvraag zodanig in dat de cliënt zoveel mogelijk zijn eigen leven kan leiden.

Onze werkwijze

Wanneer u ons benadert, nemen wij contact op met u. We gaan eerst in gesprek met en brengen de zorgvraag in beeld. Naar aanleiding van de wensen en de zorgvraag regelen we de juiste zorg of begeleiding. Indien nodig starten we direct de hulpverlening. Als er nog een indicatie aangevraagd moet worden, willen we u ook hierin begeleiden.

Thuiszorg regelen

Heel simpel, u belt naar Felay Thuiszorg 010-590 1773 of u kunt een terugbelafspraak maken en wij regelen verder alles voor u. U kunt ons ook mailen. Het mailadres is: info@felaythuiszorg.nl. Of u vult onderstaand formulier in. In dat geval krijgt u binnen twee werkdagen een reactie.