Heeft u vragen? Bel 010 - 590 1773 of stuur een email naar info@felaythuiszorg.nl

Begeleiding Individueel

ONDERSTEUNENDE BEGELEIDING
Door psychische, sociale problemen of opvoedproblemen, kan het gebeuren dat u zelf de zorg voor het huishouden niet meer aankunt en- of moeite heeft met uw relaties. Felay Thuiszorg stelt samen met u in het kader van dienstverlening weer orde op zaken en helpt u om de draad weer zelf op te pakken.

shutterstock_441211084_5Hoe krijgt u een indicatie?
Voor begeleiding heeft u eerst een indicatie van uw gemeente nodig. Dit kan ook via een Persoons Gebonden Budget (PGB). Felay Thuiszorg help u graag bij het aanvragen van een indicatie. Als u al een indicatie heeft, kunnen we meteen iemand langsturen om aan de slag te gaan.
Bent u in het bezit van een Persoongebonden budget (PGB) of wilt u de zorg zelf betalen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Kosten & eigen bijdrage
Wet langdurige zorg (Wlz), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en of Jeugdwet

Valt uw zorg onder de Wlz, Wmo en of de Jeugdwet, dan worden de meeste kosten vergoed. U dient alleen een eigen inkomensafhankelijke bijdrage te betalen. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inkomen en wordt geregeld door het CAK. Voor meer info en het berekenen van uw eigen bijdrage kunt u kijken op deAi??website van het CAK.

Zorg aanvragen
De inzet van zorg wordt simpel en snel door ons geregeld. Hieronder staan de drie stappen die worden gevolgd indien u zorg van ons wilt krijgen.
Neem telefonisch contact met ons op of u kunt direct het Aanvraagformulier invullen en wij bellen u zo snel mogelijk op. De zorgcoördinator van Felay Thuiszorg neemt uw wensen en gegevens op en maakt een afspraak voor een huisbezoek.
Het huisbezoek zal – afhankelijk van uw agenda – binnen enkele dagen plaatsvinden.
De zorgcoördinator stelt een klein team van vaste medewerkers samen en de zorg wordt gestart zodra u dit wenst!

Zorg aanvragen

nurse

Naam(*)

E-mail(*)

Adres

Postcode

Woonplaats

Omschrijving