Heeft u vragen? Bel 010 - 590 1773 of stuur een email naar info@felaythuiszorg.nl

Huishoudelijke verzorging

shutterstock_303452585_4HULP BIJ HET HUISHOUDEN
Als u niet in staat bent om uw eigen huis schoon te houden omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent of door ziekte of een ongeval het huishouden niet kunt doen, kan Felay Thuiszorg u daarbij helpen. Uw vaste huishoudelijke hulp zorgt ervoor dat uw huis schoon en opgeruimd blijft. Wij bieden hulp naar wens, bijvoorbeeld met stofzuigen, dweilen en boodschappen doen. Felay Thuiszorg denkt met u mee, om in samenspraak met u, uw wensen om te zetten werkafspraken.

Hoe krijgt u een indicatie?
Voor het krijgen van een indicatie kunt u naar de WMO-loket van uw gemeente. De gemeente indiceert namelijk of en hoeveel hulp u nodig heeft. Voor meer informatie kunt u naar de website van uw gemeente.

Dit kan ook via een Persoonsgebonden Budget (PGB). Felay Thuiszorg helpt u graag bij het aanvragen van een indicatie. Als u al een indicatie heeft, kunnen we meteen iemand langsturen om aan de slag te gaan.
Bent u in het bezit van een Persoonsgebonden budget (PGB) of wilt u de zorg zelf betalen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Kosten & eigen bijdrage
Wet langdurige zorg (Wlz), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en of Jeugdwet

Valt uw zorg onder de Wlz, Wmo en of de Jeugdwet, dan worden de meeste kosten vergoed. U dient alleen een eigen inkomensafhankelijke bijdrage te betalen. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inkomen en wordt geregeld door het CAK. Voor meer info en het berekenen van uw eigen bijdrage kunt u kijken op deAi??website van het CAK.

Zorg aanvragen
De inzet van zorg wordt simpel en snel door ons geregeld. Hieronder staan de drie stappen die worden gevolgd indien u zorg van ons wilt krijgen.
Neem telefonisch contact met ons op of u kunt direct het Aanvraagformulier invullen en wij bellen u zo snel mogelijk op. De zorgcoördinator van Felay Thuiszorg neemt uw wensen en gegevens op en maakt een afspraak voor een huisbezoek.
Het huisbezoek zal – afhankelijk van uw agenda – binnen enkele dagen plaatsvinden.
De zorgcoAi??rdinator stelt een klein team van vaste medewerkers samen en de zorg wordt gestart zodra u dit wenst!

Zorg aanvragen

nurse

Naam(*)

E-mail(*)

Adres

Postcode

Woonplaats

Omschrijving