Heeft u vragen? Bel 010 - 590 1773 of stuur een email naar info@felaythuiszorg.nl

Overbruggingszorg

U heeft een indicatie voor een verpleeg- of verzorgingshuis en staat op een wachtlijst. In dat geval bieden wij u thuis de zorg die u nodig heeft. U krijgt overbruggingszorg tot er een plaats voor u vrijkomt.

Hoe krijgt u een indicatie?

Voor het krijgen van een indicatie kunt u naar Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Die regelt de indicaties voor uw specifieke zorg. Via de link www.ciz.nl kunt u meer informatie vinden hierover. Het telefoonnummer van CIZ is 0900-1404.

Bent u in het bezit van een Persoongebonden budget (PGB) of wilt u de zorg zelf betalen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Kosten & eigen bijdrage
De kosten voor overbruggingszorg wordt vergoedt door de AWBZ. U dient een eigen bijdrage te betalen. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inkomen en wordt geregeld door het CAK. Via www.cak-bz.nl kunt u zelf uw eigen bijdrage uitrekenen. Het telefoonnummer van het CAK is 0800-1925 (gratis).

Zorg aanvragen

De inzet van zorg wordt simpel en snel door ons geregeld. Hieronder staan de drie stappen die worden gevolgd indien u zorg van ons wilt krijgen.

  1. Neem telefonisch contact met ons op of u kunt direct het Aanvraagformulier invullen en wij bellen u zo snel mogelijk op. De zorgcoAi??rdinator van Felay Thuiszorg neemt uw wensen en gegevens op en maakt een afspraak voor een huisbezoek.
  2. Het huisbezoek zal – afhankelijk van uw agenda – binnen enkele dagen plaatsvinden.
  3. De zorgcoAi??rdinator stelt een klein team van vaste medewerkers samen en de zorg wordt gestart zodra u dit wenst!